FAMILJENBUS

måndag, februari 4

OK stämpel i rumpan :)

4 års kontroll o allt var super :)
Bvc tanten frågade vad Colin skulle bli när han blev stor.. Han skulle bli Hulken :)
Colin är väldigt framåt och munnen gick i ett där inne! Första frågan han hade var om de skulle få sprutor.. Men nej, ok! då gick det bra!
Alex är en höjdare på fin motoriken!

Tro det el ej så är faktiskt "store brorsan" störst! 1/2 cm längre. 102 cm lång och 16.2 tung. Alex va då 101.5 cm och 16.0 tung :)

2 kommentarer:

 1. AH kollar man både syn och hörsel på fyra-kontrollen!! Härligt med ok-stämpel!!
  vad gäller nappen... Krig och krig, det var mest att hon kom på tusen andra saker hon skulle göra innan hon la sig, hon frågade om nappen två gånger, men sen kom hon på sig själv med "nej den kastade jag ju, och fick mimidocka ;) men jag tror om jag gett henne nappen så hade hon inte börjat komma på allt annat "skit" hon skulle göra! Men är lite för envis där ;) Idag gick det dock riktigt bra, 5 minuter sen sov hon! och frågade inte om den alls!
  Tror faktiskt inte min tandläkaren har sagt något heller, han tyckte det var värre om dem fortfarande drack välling, tydligen så mkt socker i det! Tror det kommer gå bra, hon har sin snuttis & gris som hon aldrig lämnar ;) har som mål att hon ska lämna dem innan hon börjar nian ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag menade inget illa med vad jag skrev.. Det hoppas jag att du förstår?! Jag bara tycker annorlunda men alla ska göra det s känns rätt för dom, för mig har det aldrig känts rätt att en dag bestämma att på måndag tar jag din napp då måste du sluta! (Nu var det inte så det gick till hos er men är så hos många) bara tråkigt att det ska komma massa dryga kommentarer för att man harven annan åsikt! Såg att det redan pikats i ditt nästa inlägg
   Jag tycker att Ellen är jätte duktig.. Både blöj fri och napp :) stor tjej!
   Liam la sin i bamses skattkista på Kolmården - han hade bestämt sig för det o har sen inte frågat efter den!
   Jag har varit rätt slarvig med att bara ha napp till natten... Så jag var rädd att det skulle vara svårt att sluta ... För några veckor sedan sa A att han är stor kille o slutade med nappen (o c hakade på) visst när de slår sig så kan de frågaefter den men ett plåster funkar lika bra :)

   Radera