FAMILJENBUS

fredag, februari 1

Malmö!

Förra veckan bjöd Mamma ner mig till Malmö (tack :) ) så jag tog en resa till hemstaden SJÄLV utan barn! Och ja om man får säga det var det jätte skönt! Jag är annars med barnen oftast 24/7 så detta behövde jag :)

Louise hämtade mig på station, åt thai mat och jag fick äntligen träffa hennes goa ungar igen! Dröjer så länge mellan gångerna vi ses!
På kvällen slängde jag mig på mammas helt underbara soffa (vår är helt värdelös) Mamma åkte jobba fre fm så då åkte jag till min mormor och fick enligt mitt önskemål, spenat ägg och lax! Mums :) kaffe o kaka! 14:30 hämtade Linda med familj mig åkte hem till mormor o tog en kaffe, svidande om sen tog jag o mamma bussen till vagabond där vi mötte upp min älskade pappa (tack för allt ;) ) tyvärr fastnade ingen av oss på kort den kvällen :/
Kl blev 02:10 när jag kröp i säng!
Kl 9 väcker mamma mig lördag, in i duschen köra handla bullar och hem till Linda med frukost! Körde "tulles" Volvo.. Alltid knasigt att köra en ny bil men vi kom fram :)
Spelade Dance central med Linda.. Jätte roligt o svettigt! Sen blev jag äntligen klippt.. Mitt hår va så slitet!
Efter Linda åkte vi till Ikea hade lovat mamma att köra hem en spegel hon ville ha! Slängde oss på soffan en stund för att svida om igen... Och begav oss till bishop arms (el hur de stavas) tog en öl innan vi gick vidare till lemongrass, o det var verkligen en smakupplevelse.. Skit gott rent ut sagt! Så ni i Malmö som inte varit där.. Ska absolut gå dit!
Det var fullt på bishop arms så vi tog bussen hem vid 22:30! Jag hade nämligen spanat in en svart/mörk öl jag ville testa, men den få vi ta nästa gång :)
Söndagen bestod av soff mys med sällskap av mamma o pappa o kaffe :) blev hämtade vid 14 av pilla för att äta mat hos dom (min bror med familj) verkligen mys pys att träffa dom :)
Ja! Sen va det måndag igen och färden hem började :/ tiden gick alldeles för fort!

1 kommentar:

  1. Tack för att du kom. Det var jätte mysigt att ha dig här, får vi göra om :)
    Kram

    SvaraRadera