FAMILJENBUS

söndag, april 10

Söndag...

Och solen skiner och det har varit vindstilla.. Vilken super dag! Fler av dessa Goa dagar vill vi ha! :)
I dag åkte mamma o tulle hem och Liam grät och var jätte ledsen och ville att de skulle stanna längre! Det hade jag med velat det är så mysigt att ha dom här! Men Jasmine o var det Emilia med? Ska tävla i simhopp i maj så då kommer hela tjocka släkten :) Måste ju passa på att berätta att Jasmine fick medalj av föreningen på årsstämman för årets prestation :) hon har kommit etta många gånger och sist de tävlade kom Jasmine etta och Emilia två:a, dag två kammade Jasmine hem guldet igen :)
Brosans tjejer åker ju skridskor, skit duktiga... Så kul att se när de glider fram över isen och gör fin fina piruetter, vilken tur att fb o you Tube finns :) hoppas att de med ska tävla i jkpg snart!

När m o t åkt hem fortsatte vi i trädgården ska försöka få tillbaka gräs på tomten där vi har dranerat! Sen kom Helena med fam o hälsade på hos grannen då blev det kaffe o kaka hos dom! Sen satt vi och pratade och vi gick en sväng! Sen blev det en spontan grillning hemma hos oss med lite gott o blandat från grannens kök :)

Nu ska jag nanna, viktig anställningsintervju i morgon!!!

Puss!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar