FAMILJENBUS

fredag, maj 21

Nu var det ett tag sedan som jag skrev. Är så trött om kvällarna och barnen med! Det har inte hänt så mycket jag har pluggat och pluggat och barnen har lekt massor på dagis. Liams dagis fröken Carola sa in dag att hon uppfattar det som om Liam trivs som fisken i vattnet =) och när jag hämtar Liam ser han ut att trivas väldigt bra =)
Vad de säger går det ff jätte bra för tvillingarna med, skönt. Skönt att det har gått så bra med alla inskolningar. Har aldrig varit några som helst problem!

Är någon ledig i sommar och känner att de gärna vill passa barnen lite så säg till! De får tyvärr vara på dagis hela sommaren eftersom jag med ska jobba Har fått ett litet vik så jag kommer att jobba juli-sep...Får ta semester i höst i stället... usch känns jobbigt att ha dom där..utan sommarlov..men vad f-n gör man? inkomst måste vi ju ha! Det bli dock bara mellan 2-3 dagar..men ändå =( Sen kommer orginal dagiset vara stängt, så då ska de få vara på ytterligare ett ställe till..Mina stackars småhjärtan...Nästa år hoppas jag att jag är på fötter igen och kan slås om semesterveckorna tillsammans med alla andra!

I måndags var vi på Cirkus med Mia och Lea. Verkligen JÄTTE mysigt att komma i väg bara vi 4. Det är sällan jag och Liam gör saker tillsammans bara han och Per och jag och tvillingarna Träffade även Elias lite med han sov så gott hos Fredrik så jag får hålla honom nästa gång när vi inte ska stressa iväg! Men sååååå fin han va! Lite bebis sugen blir man... (men inte en chans...hahaha där blev ni allt lite oroliga va!)

Var på Risk 1:an i dag. En jävligt bra och informativ kurs men inte f-n ska man behöva betala 800kr för den! Det är rent ut sagt förjävligt! Den borde absolut vara obligatoriskt men 800kr dom är fan inte kloka någonstans. Det är en trafiklärare på trafikskolan som håller i kursen, alltså ingen person man måste hyra in. Vi var 11st x 800kr / 4tim = 2200kr i tim peng...det är fan inte dåligt! Jag blir så arg när jag tänker på det! Det är rena rånet...ungdomar (som de flesta är) måste betala så mycket pengar...
STUBB, vet att du brukar läsa och jag vill bara säga TACK SNÄLLA SÖTA RARA för att du ställde upp och körde mig in till körskolan =)

Nu ska jag ha fredag..

Jo just det! I torsdags var det ju Vårfest för C och A avdelning på dagis. Mysigt men picknik, tipspromenad, lekar och teater!
På cirkus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar