FAMILJENBUS

lördag, april 24

Turkisk barnfestival...

Imorgon blir det hemfärd..kan inte fatta att jag varit här i 9 dagar redan! Samtidigt som det ska bli väldigt skönt att komma hem kommer jag verkligen att sakna sällskapet. Men jag kan ju inte vara inneboende här alltid =)

Måndag innebär inskolning för barnen, lite nervöst e det allt men bara hur det ska gå för Liam. Jag gillar inte riktigt att jag inte ska vara med på hans inskolning (ska ju ha tvillingarna) för ja...jag tycker om att finnas med på ett hörn så jag får all info och fakta och inte bara 1/2 från Per.. Men sådant är det. Man kan inte vara över allt. Var och hälsade på Fredagen innan vi åkte ner och Liam fann snabbt alla leksaker. Avdelningen är fin, ett litet lekrum som fanns förändrade lek allt eftersom vad barnen just nu var inne att leka..ex djungel osv. Sen var det ju samlingsrummet, ett atelje rum, och mat rum och mitt favorum en STORT rum påminde om en mindre gympahall... här var en riddarborg med som Liam tyckte var skit häftig att leka med =)

Tvillingarnas avd Myran var mindre. De hade ganska nyligen flyttat avd. Så Liams och tvillingarnas ligger i separata hus. Gården hos tvillingarna är lite mindre och mer anpassad för små barn. Ja! Colin hade inte problem med att börja klättra runt..Alex var lite mer försiktig..

I dag har Liam varit med Ayhan hela dagen..kl 14:oo var det turkisk barnfestival i folketspark. Ayhan, jasse, emilia och Liam möte upp hans systrar med barn i parken.. Att Liam skulle ha det bra var det ingen tvekan om. Med Ayhans systrar känner man sig aldrig som 5:e hjulet...och jag kände mig trygg och visste att de skulle ta sig an Liam med...och Ayhan tycker han ju om!
Det var en trött och alldeles glad Liam som kom hem i kväll. Han hade åkt karuseller, ätit korv och mc donalds, tittat på turkiskt uppträde, varit hemma hos Emine och hoppas studtsmatta...men när kl slog 21 sa han att han var tött och ville hem =) Mammas älskade tarzan =) han somnade fort på soffan och när jag tittar på honom kan jag både se och höra hans skratt när han åker i väg i karusellerna..

Nu ska jag ta och sova kl är alldeles för mycket i dag igen...håll tummarna att jag får sova liiite längre i morgon!

Kram
2 kommentarer:

  1. Så fina pojkar du har! Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Guuud vad Alex är lik Liam på den sjunde bilden, första gången jag sett det.

    SvaraRadera