FAMILJENBUS

onsdag, april 28

Grattis Elias på din FÖDELSEdag...

Ett stort grattis till Mia och Fredrik och stora syster Lea som den 26 april kl 06.10 fick en son som fick namnet Elias. Han vägde 4000g och var 53cm lång.

Nu längtar vi efter att få träffa er!...Ses kanske i veckan =)
Elias
En stolt Lea och Elias

Favorit syssla

I bland blir det skynda skynda och då fick en hamburgare vara på plats
Didriksons från stadium har jag köpt till alla tre..så nu ser de likadana ut hihii. Har fått skicka Madde till att köpa en i stl 80 i Örebro då de var slut här... Tack för hjälpen!


Dagis!
Hos tvillingarna:
Inskolningen av dagis har gått bra än så länge. Tror ifs inte att tvillingarna hade reagerat speciellt om jag lämnat dom redan i morgon....tror det kommer att gå jätte bra. I dag satt jag i ett annat rum och sydde dockor som de ska ha varsin som de använder sen när det är samling för att kolla vilka barn som är där och vilka som är sjuka! En blev ljusblå den andra mörkblå. Hår osv ska jag sy i morgon..ska försöka få en bild när de är färdiga!


Här bor våra kläder..

Om det finns någon info till oss föräldrar så hamnar pappert i dessa rullar..fiffigt tycker jag, då är det inte lika lätt att missa...


Vår rulle =)


På denna väggen hänger regnkläderna och här är C & A platser

Gummistövlar

Vet egentligen inte varför jag fotograferade detta men när det ändå finns foto så kan ni få se...platserna för blöjorna (lådan högst upp, brevid den röda lådan) Hahaha..jag e fan inte riktigt klok =)
De är helt slut när de kommer hem. Ändå har vi bara varit där mellan 9-10:30 så de får välling och somnar direkt.
Ska se om jag kan få Per till att dokumentera lite hos Liam. Jag ska nog dit på besök snart så då får jag ta lite foto annars. Per säger att det går bra på dagis. I dag fick han sig en beundrarina =)
Han ville inte riktigt gå hem i dag och det är ju ett gott tecken, Han har inte så stor koll på var Per är så det kanske kommer gå jätte bra att gå i från honom med. Liams avdelning vill att Liam går lite längre. Så i morgon blir det från 9 - 12:30 och hela nästa vecka 8:30 - 13:30
Kram


3 kommentarer:

 1. Tror dagis för alla tre pluttarna kommer att fungera jättebra. Trevliga foto från dagis.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tror det kommer att det går jättebra på dagis.
  Fina jackor pågarna har fått, kul att alla tre fått likadana.

  SvaraRadera
 3. Skönt att det går så bra för alla på dagis!

  SvaraRadera