FAMILJENBUS

onsdag, april 14

Bio....

Hade en mycket trevlig kväll, som alltid med Annelie. Mycket skit snack och god mat. Skulle först gått till Pallas Atena. När vi kom dit var det ingen annan där (gäster) och ingen personal så jag fick ställa mig vid köket och ropa då kom det en kille när jag frågade om det var öppet svarade han; ja inte veta...vänta! Sen kommer en annan snubbe ut och vi frågar igen om det är öppet (enligt deras öppet tider stänger de 22) Nja! vi stänga 21, vi inte ha någon servitris, då måste jag servera..Ooookej..jag och Annelie tittade på varandra tackade och gick vidare till Tusen och en Natt. Där är mycket trevlig personal och alltid god mat. Kombinera egen grillmeny för 110kr. Så jag valde Oxfilé, stektpotatis och bearnesås. I förrätt tog vi varsin toast skagen. Mums allt var jätte gott. Skämdes dock som inte orkade en enda potatis!

Sen blev det Bio The Bounty hunter. Mycket charmig och små rolig film..

Sen såg jag att Liams favorit film kommer som nummer 3...TOY STORY 3 =) Då blir det bio med skitungen...tror han kommer att bli överlycklig när han ser vilken film vi ska se =) Så barnvakt till twinsen någon??? Bion har prem i juli! Den ska även gå som 3D..så cooolt. Tänk om man kunde få Liam att ha brillor på sig! Häftigt!

Kram

3 kommentarer:

 1. Vi kan passa twinsen när ni ska på bio :)

  SvaraRadera
 2. www.mammanemma.blogg.se

  Va gott de lät , den maten

  SvaraRadera
 3. Åh så gott med oxfilé! Är så grymt sugen på en riktigt blodig bit kött.. mmmm.. har längtat i flera månader, men nu blir det aldrig av..

  Sv: Flera stycken skrev att Ikeas billiga barnstol med bord är bra som första stol och så har man en tripp trapp när de blir lite större. Tror nog att jag kör på det :)

  Kram

  SvaraRadera