FAMILJENBUS

fredag, februari 12

Ny vagn, men vilken??

Jag har ju som sagt länge sagt att jag vill skaffa ny vagn för de bråkar jämt. När Alex ska sova så ska Colin sno hans napp och peta på honom hela tiden...visst jätte gulligt..men ack sååååå jobbigt! Så det blir oftast inte längre att de kan sova i vagnen längre och knappt lek med någon leksak heller för den delen... Så nu har jag tittat runt lite. Har varit helt inställd på en

Baby travel (bild 2) för den e snygg, delar av platserna och ser/känns stabil. Den har tyvärr luft hjul men det får man väl leva med då =)
J
ag har även varit inställd på att aldrig skaffa en Phil & Ted (bild 1) eftersom barnen då hamnar under varandra...men nu har jag börjar kanske ändra mig lite. Vi åker inte vagn speciellt mycket och gör dom det så kanman ju titta på allt som händer åt sidan...De ser ju inte mer i bilen??!! Kolla på Liam han är 3-år och väldigt sällan använder vi hans vagn..det är till och från aktiviteter och om vi ska på marknader osv...när e blir 3 alltså om bara 2 år så får vi nog ändå byta till en syskon sulky, en sån som Liam har fast dubbel =) Phil & Ted vagnen är stabil och framför allt är den lika smal som en ENKEL vagn!!

Sista vagnen ,Syskonvagn från Akta Graco är fördelen att de verkar sitta bra och i samma höjd. Vet inte hur det är med liggläge. Ett stort minus är att den har svängbara hjul fram (går att låsa men det är inget bra ändå) kan vara väldigt kniviga att hantera på kullersten och annat väglag än ren asfalt..lite sulky hjul och det vet vi ju...det är ganska värdelöst!! vill svänga av sig själv och fastnar jämt och ständigt =(

Vad tycker ni?? Kanske ni vet något ännu bättre?

Nu ska jag sova på saken!! Godnatt med er!

Phil & Ted
Baby Travel

Syskonvagn från Akta Graco

Alla bilder hämtade ur annons från blocket.se


2 kommentarer:

  1. Vi är väldigt nöjda med vår baby travel och rekommenderar den varmt! De svängbara hjulen är en stor fördel, vagnen blir smidigare en en enkelvagn och jättelättkörd! I tex snö funkar de inte så bra men då låser man bara hjulen. Den blir liten när man fäller ihop den och den är bekväm att sitta i länge eftersom den har större sitsar än de flesta syskonvagnar. Phil och Ted är svårkörd för man får köra med raka armar eftersom ett barn sitter vid ens fötter, men annars trevlig.

    Cissi

    SvaraRadera
  2. Babytravel så att dom kan se varandra och kanske peta på varandra emellanåt hi hi.
    Kram mamma

    SvaraRadera