FAMILJENBUS

torsdag, november 19

Sena natta timen..

Oooo jag skulle varit i säng för lääänge sedan, har suttit och ändrat lite här i bloggen som ni ser....får fortsätta i morgon!

I dag har inte mycket hänt, tvillingarna och jag har myst, tvättat och lagat kyckling gratäng som blev mums. Colin håller på att få 3 tänder där uppe..Alex kan numera sätta sig från liggandes *duktig kille* älskar att klappa händerna och har lärt storebror Colin att vinka =)

Ons nästa vecka kommer Bvc-Maggan hit på 3-års kontroll, ska bli kul. Då kommer hon även att göra ett taltest på Liam så får vi se vad hon säger. PÅ fredagen ska vi till henne för tvillinganas 8-månaders kontroll...ett tag sen de var 8-månader jag vet..men bättre sent än aldrig...de mår ju kanon och har snart 80-86 i kläder. Alex har börjat äta bättre igen =)

Liam har kommit in till oss nu i två nätter i rad, jag känner inte att han ligger där men han gnisslar tänder så jag håller på att gå av på mitten...tog upp detta med tandläkaren men han sa att det är väldigt vanligt att barn i denna åldern gör det. Frågade om hans överbett men det var inget att vara orolig för. Pratade lite om napp användandet med och han sa att man inte ska ha någon brådska, tids nog när han är redo kommer han att sluta med den. (Självklart ska användandet minimeras) Det är sånt hysteri om det här med nappanvändandet..men nu känner jag mig lugn i mitt val ang Liams nappanvändande och tycker att det är onödigt att stressa bort den...

Nej! Skulle jag sova eller vad??? Får gäster i morgon ska bli mycket trevligt, Annelie och hennes mamma kommer och självklart Liams söta flickvän, Alexandra. Var ett tag sedan som jag träffade Annele..saknar henne så det ska bli skoj att träffas imorgon!

Puss och godnatt!Vilken tjockis. 9-månaden =) Magen framifrån..
och festfin..1 kommentar:

  1. Hej. Oooj, vilken mage du hade :-D Ursäkta att jag säger så, men jag tycker att jag har en enormis nu då är ju inte det något alls emot vad som komma skall ;-)Tack så jätte mycket för din kommentar, lite spännande att veta att du gick så lång tid med dina liv :-) Såg mina på RUL, livliga och glada och jag längtar så tills de är redo att komma ut!!! :-) Halva tiden kvar ungefär :-) Kram Emma

    SvaraRadera