FAMILJENBUS

fredag, november 20

Lördag igen.....

Då var det redan lördag igen, denna veckan har gått så otroligt fort!

I går fick vi fått gjort en del ärende. Först lämnade vi en vitlökskrydda till Annelie sen blev det en biltur ut till Habo för att hämta bilbarnstolen hos soffan (tack monica och göran för att ni tog med den från malmö) sen fick stubb kolla barnen lite för att jag och pelle skulle snabbt till banken. Jag ska byta bank till SEB i stället för Swedbank, men vi bokade en tid för vi vill öppna lite fler sparkonto osv. Efter denna tripp åkte vi och tvättade vrål åket så den blev fin, besökte Ica och sen hem. På kvällen kom Veronica Åsander och lämnade tavlan som jag köpt av henne så fantastisk fin, helt underbar, kärlek vid första ögonkastet...=) Tyvärr blev bilden på tavlan inte bra så ni får se den med era egna ögonom när ni kommer på besök!

Lagade sen tacos *mums* att jag aldrig tröttnar på denna rätt...Tacos med kyckling ska det vara!! Sen nattade vi de små och duktade fram mumset. Har lånat en del filmer av Madde så vi kollade på Horton med Liam. Mycket mysig kväll!

I dag har vi eldat lite igen, städat handlat och kl 16:00 kom Tette med familj! Vi åt Chliconcane...Pelles chili är JÄTTE god. Sen blev det kaffe och kaka. Tette och Mattias har tre barn, tre flickor (den yngsta är som Liam) så Liam hade kompisar att leka med..och vilket bus det var...Liam var spöke och jagade flickorna...Liam kan ju vara lite som han är, ett riktigt yrväder så det var så kul att se att det fanns fler yrväder.... =)

Nu ska jag nog ta och bädda ner mig och glo lite på tv innan Jon Blund kommer...

SKÖT OM ER...

Kram

och lite bilder....1.Taco mys... 2.Film... 3.Alex älskar välling och nalle..

4.Tavlan som jag köpt 5. Prov eldar i kamin 6. Det är så mycket vatten i sjön att bryggan knappt syns....
7. Colin har klättrat i bilstolen tyvärr kass bild.
8. Jag har klippt mig, tyvärr med kass bild..


2 kommentarer:

  1. Alex min lille älskling vad du har det mysigt. Saknar dig ,Colin och Liam men vi ses snart.

    SvaraRadera
  2. Colin du är en riktig buse.

    SvaraRadera