FAMILJENBUS

torsdag, mars 7

Älskad och saknad, för alltid!!

Älskade älskade Tulle i dag har Liam varit så ledsen och längtat efter dig! Vi pratade, mindes och grät!
Du är så otroligt saknad av oss alla. Jag har så mycket jag skulle vilja berätta för dig, jag har ju äntligen bla klarat mitt körkort.. JAG.. Körkort.. Hihi vem trodde det?? Det var en stor grej i mitt liv jag önskar att jag fick berätta. Men du var med mig under uppkörningen det vet jag- laddade med simply the best. Så du vet nog att kortet tillsist blev mitt ;)

Du fattas i våra i liv varje dag, du är så otroligt saknad. Jag kan äntligen tillåta mig själv att känna, jag kan tänka på dig och tänka på alla våra minnen. Jag kan prata om dig igen. Känslorna har varit laddade med ångest innan, så fort du dykt upp i tankarna har jag skjutit dom ifrån mig. Har gjort för ont att känna. Men nu plockar jag fram dig varje dag i tankarna och gläds åt det vi hade tillsammans och gråter när saknaden blir för stor.
Har en wiskey flaska här hemma som du hade med dig sista besöket ,den håller jag hårt i. Det är ett litet minne av dig. 

Älskar dig Tulle Bulle!Sandra

1 kommentar:

  1. Jättefint skrivet. Ja, jag önskar också att han fick vara med oss längre, men jag tror han sitter i sin himmel och ser ner på oss och hjälper och stöttar oss när vi behöver det. Jag tror han är stolt över dig att du lyckades med ditt körkort. Jag vet att han var stolt över dig att du tog din undersköterske examen, samtidigt som du tog hand om din familj.Det känns bra att barnen inte glömt honom och att ni pratar om honom. Han finns och kommer alltid att finnas i våra hjärtan.Saknar honom otroligt mycket. Kram mamma

    SvaraRadera