FAMILJENBUS

måndag, december 5

Kalas

Vår Liam har ju fyllt 5 år, på kvällen på sin födelsedag sa han att den varit jätte bra! :)
Liam kan vakna allt mellan ca 05:15 och 06:30 då går han upp och sätter på tv och kollar på bullibumpa (tacksam att vi får sova :) ) eftersom han kan vakna så tidigt så hängde vi upp ett paket på sängen... Och han blev så glad när han vaknade.. Det var ett lego så han gick direkt och började bygga! Per brukar säga det att det är ju nästa förolämpning när Bvc säger att han ska rita en gubbe när han helt själv efter instruktioner bygger ihop alla möjliga olika sorters lego :) vet inte ens om jag hade fixat det!
Sen blev det sång, han fick kalaha och sin efterlängtade lyftkran! Sen lekte han med den i stort sätt hela dagen, vi spelade även lite kalaha! Kl 18 kom per med pizza, han fick ett spel till mus labyrinten, pärlbilder, pärlplattor och pärlor, och filmen Cars 2. Sen kom Bullen och Annika in på kaffe och godis tårta som Liam önskat, han fick en jätte häftig gubbe, av A o A, oxå lego fast annorlunda!
Sen blev det pyjamas, bäddade ut soffan och vi kröp ner hela familjen och kollade film! Jätte mysigt!

Igår hade vi kalas för Liam, Colin och Alex! Liam fick lego av både farmor i farfar, Peter o A-C. Av Peter och A-C fick de var sin liten bil :)

1 kommentar:

  1. Stora killen! Tänk att han är 5 år! Vad duktig han är på att bygga! Som du skrev....det hade nog inte jag klarat!
    Så fina tårtor du har gjort!!! Jag får få lite tips av dig till mitt tårtbak när Emilia fyller år =)
    Kram gumman!

    SvaraRadera