FAMILJENBUS

tisdag, oktober 11

1 oktober 2011, en dag jag kommer att minnas!

Hade fixat inne och möblerat om och rensat i gäststugan dagen innan och Annika hade varit här och hjälpt mig och elda upp massa trä högar! På morgonen var planen att vi skulle fortsätta elda men Per sa att han kände sig sliten och undrade om vi skulle hitta på någonting annat. På kvällen skulle vi få Stubb och Virre på besök. Annika undrade om jag ville följa med på loppis på morgonen men Per var inte så sugen på att jag skulle åka iväg. Så jag och barnen ställde oss och bakade frukost frallor i stället. Sen satte vi oss för att äta frukost.

Då hörde jag en knackning på dörren, trodde att det var grannen eller stubb som kom...lutade mig ut för att titta och då hör jag VI GRATULERAR och ser mina syskonbarn och syster...va! är dom här? vad roligt...men när dom går in tar det aldrig slut =) In kom min syster med familj, min bror med familj, mamma och Tulle, mormor och min pappa. Med blommor och blad. Tårarna rann och jag blev såååå glad. Vilken överraskning Har saknat dom så mycket den senaste tiden och jag har känt mig lite deppig så detta var precis vad jag behövde. Blev/blir så rörd över att de tänker på mig, och har planerat detta för mig. Med sig hade de allt för att fira min 30-års fest. Frukost, middag, kaffe, tårtor, kakor...ja tom toalettpapper =) Min 30-års fest kunde inte blivit bättre. Efter frukost satte vi oss ute, solen sken och det var varmt ute. Drack cider, vin och öl. Barnen badade och paddlade kanot, männen hjälpte till och fixa med huset, eldade plank och vi tanter gjorde det vi är bäst på...snackade skit =)

På kvällen dukade vi upp långbord ute på plattan. Till fest middag hade de med sig, potatisgratäng, rödvinssås och rostbiff. Mycket gott. Till detta vin och öl. Stubb, Virre och Simone kom, fick en jätte fin ljuslykta. Sen blev det kaffe med tårta och stora goda,muffins från espressohouse. Då kom även Peter och Anne-Christine =) Fick ett present kort på valfri behandling på Sköna jag (paketet var även från Pontus och jessika med fam)

Sen blev det så klart skönsång, vi gratulerar! Alla satte sig ner utom Per. Han höll ett tal. Tackade för att alla kom, han sa att vi hade varit tillsammans i 6 år och att om vi någongång skulle gifta oss skulle jag klättra upp för lapplands porten, men han tyckte att jag hade bestigit många berg den sista tiden och då plötsligt hände det...Per gick ner på knä och frågade...VILL DU GIFTA DIG MED MIG? Jag sa JA så klart och ringen passade perfekt =) Så nu är vi FÖRLOVADE, jag älskar dig så mycket min blivande man! I ringen står det... Inget berg är för högt. Är glad att jag fick dela stunden med de som betyder mest för mig i livet.

Efter detta fortsatte festen, vid 00.00 började folk gå och lägga sig, jag, Per och Paul fortsatte en stund till och vi hade väldigt roligt..hihi =)

TACK SNÄLLA SÖTA RARA NI FÖR ALLT!!
Det värmer gott i mitt hjärta när jag tänker tillbaka.


Ps: bilder kommer när jag får dom Ds.

2 kommentarer:

  1. Det var en oförglömlig dag och kväll för oss också. Kram och puss på dig

    SvaraRadera
  2. Underbar dag/kväll. Kram från alla oss

    SvaraRadera