FAMILJENBUS

onsdag, december 15

Morgon mys!!

Lite morgon mys i soffan är ett måste på morgonen :) välling o bullibumpa!! Men det dröjer inte många minuter sen blir det myror i brallorna på tvillingarna :)
Vi har numera svårt att få tvillingarna att somna om kvällarna kl kan blå både 22 och 22:30 innan de somnar och vi är ju vana vid att de lägger sig vid 19:30 och somnar sen själv i dina sängar! Så jag skulle ha dom vakna på dagen o inte låta dom sova middag! Men till frukost somnade Colin i sin stol och efter lunch somnade Alex i sin stol.. Så det gick inget bra!! Går se hur det går i dag! De somnade inte förren kl var 22:30 igår ( började nattning vid 19:20) Så de kommer antagligen vara trötta under dagen!! Blir en ond cirkel!! Rektorn har ringt från dagis de har personalbrist pga magsjuka så barn med mammalediga/arbetslösa föräldrar blir tillfrågade att vara hemma!!

Ha en bra dag!!

2 kommentarer:

 1. Ut och promenera i kylan och kasta snöbollar så kanske dom inte somnar. Men goa är dom i sina stolar när dom sover. Ge dom något sött så att blodsocket stiger då blir dom pigga. Ser mysigt ut i soffan. Ses snart. Kram mormor

  SvaraRadera
 2. Naww så sött...hahahaha! det är inte lätt det där med barn!
  Är så glad att min nattningsmetod funkar än så länge!
  Vi köpte grinden på ikea och den var fortfaranade för kort med förlängningen =(
  Ha det bäst gumman!
  Kramiz!!!

  SvaraRadera