FAMILJENBUS

fredag, april 23

Smirnoff ice och sömn...

Syrran med familj är borta så det har bara varit jag och mina barn i kväll..Skönt men trist ändå Är så trött, efter sömnlösa nätter så jag ska faktiskt alldeles snart gå och lägga mig! Woho, så ska det låta, smirnoff, facebook och sängen... VAR tog fest dagarna vägen! Nej! Jag menar absolut inte att jag ska ut och supa runt..men det är dags för en tjejfest!! =)

Hade varit kul att gå på fest/gå ut med Per och vänner med men vi har fet stor brist på barnvakter =( Nu är det snart 9 månader sen som jag och Per gjorde något själv =( Jag vet att vissa har starka åsikter på att resa utan barn, men jag skulle kunna tänka mig att åka en vecka utan barn. Bara få vara jag, få gå på toa själv, sova en natt, inte stressa och inte ajabaja konstant. Få hålla om mannen i mitt liv, sitta ner och äta en god middag, vandra hand i hand genom den ljumma kvällen.. Ja! Jag skulle verkligen verkligen vilja men framför allt behöva komma bort nu!

I dag har jag äntligen fått träffa söta Emilia Louise och Fredsriks dotter. Sååå super söt, synd att man inte bor närmre varandra. Som jag och Louise sa...vi kunde träffats bara någon tim på fm och promenerat, tagit morgon kaffet tillsammans osv... Saknar henne verkligen och tycker det är jätte ledsamt att vi inte träffas oftare. Om du läser detta lollo så vet du...jag saknar dig vännen!

I morse var även Pilla, Saga, Maria och Amanda här. Liam tyckte det var super kul. i morgon kommer mamma och tulle med bullar sen blir det ensam kväll för mig i morgon med ( El.syrran skulle försöka byta så hon kunde börja 21.45 så då är det ju dags att lägga sig när hon går!!

Nu blir det lite foto...
och som vanligt är det mycket ord, många foto och inga kommentarer...Vill ju veta att man inte skriver för blinda läsare...


Liams skor han valde...

3 kommentarer:

  1. Tack för de fina orden vännen! Det var super mysigt att träffa er! Får komma och hälsa på er SNART! Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Häftiga skor Liam valde...mormors Spiderman

    SvaraRadera
  3. Jätte fina bilder på barnen

    SvaraRadera