FAMILJENBUS

lördag, februari 27

Uppdatering...

Har varit dålig på att skriva nu några dagar. Har sagt att jag varje fall ska försöka skriva ett blogginlägg om dagen.

Onsdagen spenderade vi tillsammans med stubb madde och hennes barn på Rosenlundsbadet. Mycket mysigt! Alex var lite sådär för vattnet medans Colin plumsade i och åkte stora vatten rutschkanan =) Kvällen avslutades på Max. Hade mycket trevligt!

I torsdags så var jag barnfri på kvällen, underbart! Annelie bjöd mig på en jätte mysig kväll med mat på tusen och en natt och sen bio. Vi såg Shutter Island med Leonardo DiCaprio. Först viskade jag till Annelie jag vet in om denna är så bra men plötsligt tar den en som jäkla vändning och den var nog jäkligt bra!! Ni som sett den. Vad tror ni om slutet?

Tack Annelie för god mat och bra bio och alla skratt..

I fredags lämnade vi tvillingarna till Annelie *tack vännen* vi skulle till logopeden med Liam och det hade inte gått att ha med tvillingarna så då hade jag eller Per fått stanna hemma. Men nu löste det ju sig! Jag tycker att det är viktigt att vi båda kunde vara med!
Det gick jätte bra hos logopeden. Jätte bra tant var det. Både jag och Per blev väldigt stolta (mer än vanligt =) ) över Liam. Han satt och lekte och tittade på leksaker och tittade i bok och hade nog jätte roligt med logopeden. De snackade med varandra och Liam berättade sak på sak. Hon gjorde bedömningen att Liam ej behöver komma fler gånger utan tror att talet kommer att komma igång. Men lite arbete från oss och dagis. Så det känns ju jätte bra =)

förresten, vi skulle behöva barnvakt till tvillingarna tis fm, om någon kan??

Vi köpte med oss fika till Annelie, sen blev det så att barnen lekte och vi stannade tills klockan var 16:00 sen åkte vi hem, sen kom dom till oss med pizza och räksallad till mig =) *mums* Trevligt som alltid.

I dag har vi rivit lite väggar. Blev jätte bra. Lekt, myst och busat... Nu blir det mer mys i soffan med älsklingen och trollet (Liam)..

Trevlig fortsatt lördag!!

Hem Ljuva Hem

Underbara Tovrida
Kan det bli bättre än det här? Att vakna i naturen, att ha sitt eget men samtidigt ha grannar men inte för nära. Att bo på landet, ha 20 meter ner till stranden/sjön, men ända bara ha 15 min in till stan.

Liam busar ute i snön..

Alex prövar sin nya hatt =)

Kolla in snön bakom Per..


Fönstret i tvillingarnas rum

Rivning pågår!

Liam åker..

Alex vägrar numera att äta om han inte får äta själv..

så här brukar det se ut..

En god "barnfri" öl tillsammans med bästa kompisen..
....Annelie på Tusen och en natt.

2 kommentarer:

 1. Hej, tack så mycket :) Ja torgny är verkligen bra och rolig, vi är glada att han kunde ställa upp för han är ju alltid så fullbokad. Vilken fin blogg DU har, här kommer jag kika in fler gånger :) kram annelie

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Det går bra för Leja på dagis men i morogn är första gången hon ska vara hela dagen själv, jag kommer nog ringa dem tusen gånger för att kolla hur det går:)

  Min vän bor inte vid udden, de bor inte så långt ner mor sjön, de bor lite efter Tovrida "centrum".

  Hon heter Johanna och de har en tjej som heter Elle.

  Kram

  SvaraRadera